tiistai 2. tammikuuta 2018

Vielä vähän joulutunnelmia

Aloin tänään pikkuhiljaa karsia kodin jouluista ulkoasua ja joulukuusi sai lähteä, ennen kuin se olisi alkanut varista. Joulukukat ja valot toki jäivät vielä taloa ja pihaa koristamaan. Mutta nautiskellaan täällä blogissa vielä hetki joulusta ennen uuden vuoden puutarhasuunnitelmien paljastamista.


Kävimme ennen joulua Aleniuksen puutarhalla, jossa järjestettiin Puutarhatontun Joulu -tapahtuma. Siellä olikin monenmoista nähtävää ja jouluista tunnelmaa koko perheelle niin ulkona kuin sisällä.

Puutarhalle tulijoita oli vastaanottamassa itse joulupukki. Lapsille ja lapsenmielisille oli piha-alueella tehtävärata, vihervajassa oli tarjolla glögiä ja piparia ja poroajelullekin olisi halutessaan päässyt.


















Sisälle astuttaessa vastaan tuli hengästyttävä määrä jouluisia asetelmia niin koriste-esineistä kuin tietysti kasveistakin.





















Olisin mieluusti ostanut talon tyhjäksi, mutta lopulta kotia koristamaan valikoitui tuossa alla olevalla tuolilla oleva asetelma. Pidän lähes kaikista joulukukista, mutta valitsen usein valko-vihreää.




4 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä! Varsinkin nuo punaiset tontut ja joulupukki lumisessa maisemassa.

    VastaaPoista
  2. Kaunista jouluista tunnelmaa! Ihanaa alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
  3. Blogissani olisi sinulle haaste. Vastaa siihen, jos siltä tuntuu. Minusta tuntui kivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta, pitääpä katsella kuvia sillä silmällä :).

      Poista