sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Kevättuulia

Nyt alkaa jo ihan oikeasti tuntua keväältä. Toki pihallamme on vieläkin ihan liikaa lunta, mutta viime viikon lämpö yhdessä sateen kanssa sulatti sitä silmin nähden. Lapsetkin ovat riemuissaan kun pääsivät avaamaan hiekkalaatikkokauden.
Tämä puutarhuri olisi oikein mielellään lähtenyt etelään tutustumaan puutarhanäyttelyiden antiin, mutta reissu jäi tällä kertaa kuitenkin haaveeksi. Pientä lohdutusta tarjosi kuitenkin paikallisen puutarhaoppilaitoksen kevätnäyttely jota kävimme ihastelemassa.



Tämä leikkimökki oli tytöistä aivan vastustamaton. Tarkoittanee sitä, että viimeistään pääsiäisenä tehdään kevätsiivousta mummolan leikkimökissä. Ja mietitää mahtuisiko meidän pihaan sellainen ihan pikkiriikkinen...

Näyttelyn yhtenä teemana oli kierrätys, ja niinpä nämäkin kukkapurkit oli tehty säilykepurkeista. Tätä ideaa voisi hyödyntää itsekin.


Risutöitäkin oli väännetty, niin pieniä kuin vähän suurempiakin.



Näitä hyllyköitä oli kaksi vierekkäin ja ne halusivat heti päästä myös jollian tavalla meidän pihallemme. Matka vienee siis jossain vaiheessa appiukon puu- ja työkaluvarastolle.

Näyttelyn istutuksissa oli hyödynnetty paljon perunanarsissia ja niitähän oli sitten pakko saada itsellekin.


Kylvettykin meillä sentään on. Niistä enemmän seuraavalla kerralla.